NEC Unified Solutions

NEC Unified Solutions NEC Unified Solutions deo je NEC Corporation - međunarodne korporacije s tradicijom dugom preko 120 godina i više od 50 godina iskustva u razvoju komunikacionih sistema, aplikacija, mreža i usluga za klijente širom sveta. Snaga i tehnološka naprednost kompanija NEC Corporation i Royal Philips Electronics iz kojih je i nastao NEC Unified Solutions, omogućili su širenje i vodeću ulogu u IP komunikacijama kroz celu EMEA regiju (Europa, Srednji Istok i Afrika), kao i u celom svetu. NEC Corporation zapošljava preko 140.000 ljudi u svetu te je vodeći inovator sa više od 74.000 registrovanih patenata. Istraživanje i razvoj su ključni za globalnu vodeću poziciju ove korporacije, a u njih NEC svake godine ulaže više od 2.200.000.000,00 €.

Specijalizacija za komunikacije
NEC Unified Solutions je kompanija specijalizovana za pružanje komunikacionih rešenja malim, srednjim i velikim korisnicima, kako u privatnom, tako i u javnom sektoru. Ova rešenja uključuju najmodernije tehnologije za razmenu zvuka, podataka i video materijala, koristeći kako stone i mobilne terminale, te omogućuju reakcije u realnom vremenu, zajednički rad, povećanu produktivnost i značajno unapređeno zadovoljstvo klijenata.

NEC u našoj regiji
Gotovo 15 godina je prošlo od početaka saradnje firme Sekortel i Royal Philips Electronics. Tokom godina, stvorena je mreža partnera kao i velika baza zadovoljnih korisnika NEC i Philips komunikacionih sistema. Danas Sekortel deluje kao deo Senter grupe, te je ekskluzivni distributer NEC komunikacionih rešenja na području Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije.

10 razloga za odabir NEC telekomunikacionih sistema:

  • NEC je globalna ICT organizacija, poznata po svojim energičnim inovacijama
  • Podstiče korišćenje i pridržava se otvorenih standarda, osiguravajući optimalnu fleksibilnost
  • Evolucijski pristup novim tehnologijama uz maksimalnu zaštitu postojećih investicija
  • Pristup sa korisnikom u središtu, stavlja ljude u središte komunikacija
  • Proizvodi i rešenja su prijateljski naklonjeni prema okolišu i imaju malu potrošnju energije
  • Vodeća tvrtka u mobilnoj tehnologiji i rešenjima
  • Opsežna ekspertiza u pružanju rešenja za ujedinjene komunikacije, uključujući integraciju Microsoft aplikacija
  • Pouzdan i stabilan partner čija je misija realizovati informacijsko društvo prilagođeno čoveku i planetu
  • Nenadmašna tehnička podrška i logistika
  • Globalna vizija i ekspertiza u kombinaciji sa lokalnom prisutnošću