Snimanje poziva

ECHO iREC

Ponekada je poželjno snimati telefonske razgovore, posebno u slučajevima brokerskih kuća, hitnih službi i sličnih delatnosti. Echo iREC snimači telefonskih razgovora prate i čuvaju vaš telefonski saobraćaj. Veliki kapacitet prostora na disku omogućuje čuvanje velike količine snimljenih telefonskih razgovora i faksova uz brzo pretraživanje.

Naše dugogodišnje iskustvo i saradnja sa principalima kao što su Sangoma i Linksys osiguravaju kvalitetnu uslugu i kvalitetne proizvode.

  • ECHO iREC :: pasivni snimači telefonskih razgovora najnovije tehnologije
  • Verzije uređaja :: Dostupan broj kanala na PRI TAP interfejsu
  • Ostale informacije :: Ostale tehničke i korisničke informacije

Za praćenje i snimanje vašeg telefonskog prometa ECHO iREC uređaj za pasivno snimanje spajate ispred vaše PBX centrale na dolazne PRI vodove. Uređaj ne sudeluje u komunikaciji, već je pasivan element koji prisluškuje, analizira i čuva sav željeni promet na osnovu vaših postavki. Time uređaj nije dodatan 'Point Of Failure' i u slučaju gašenja uređaja vaša telekomunikaciona infrastruktura i dalje nesmetano radi.

Uz snimanje telefonskih razgovora takođe je moguće snimati prolazne faksove koji se čuvaju u TIFF formatu. Putem preglednog WEB intefejsa podešavate, pratite i pristupate do snimljenih razgovora i faksova. Podesite i automatsko slanje određenih snimljenih datoteka na e-mail što je posebno zgodno za faks datoteke.

Verzije uređaja

Hardver uređaja dolazi u verzijama koje određuju broj PRI jedinica a time i mogući broj kanala. Osim hardvera, licence za kanale su dostupne u koracima od po 10 kanala.

Verzije ECHO iREC uređaja PRI jedinice / kanali Licenca
ECHO iREC P110/P120/P130 1 PRI / 30 kanala 10/20/30 kanala
ECHO iREC P210/../P260 2 PRI / 60 kanala 10/../60 kanala
ECHO iREC P410/../P4120 4 PRI / 120 kanala 10/../120 kanala
* Za više informacija nas kontaktirajte.

Podešavanje

Uz web pretraživač upravljate vašim iREC uređajem sa bilo kog računara koje ima mrežni pristup. Jednostavno podesite opšte parametre i pravila šta se snima i šta se ne snima, mail adrese za slanje snimaka ili faksa, format snimanja i ostalo.

Pretraživanje

Snimljene pozive možete brzo i jednostavno pretraživati i naći željene informacije među hiljadama dostupnih snimaka. U pretragama koristite razne dostupne kriterijume i njihove kombinacije kao što su: odlazni ili dolazni poziv, vreme poziva, broj interne ekstenzije ili eksterni broj telefona, trajanje poziva.

Kapacitet

ECHO iREC može snimati u izvornom formatu kako bi se sačuvala maksimalni kvalitet ili u kompresovanom formatu pomoću nekoliko dostupnih codec-a. Bilo da koristite izvorni format ili neki od ponuđenih codec-a, možete čuvati vrlo veliki broj poziva. Kako bi dobili veću sigurnost čuvanih podataka, sistem i podaci se nalaze na RAID 1 (mirror) koji čine dva diska svaki od po 250 GB (ili veći).

Broj sati Format zapisa
8.000 h (ili više) Izvorni format g711 (mono)
40.000 h (ili više) GSM codec 8kHz (mono)
60.000 h (ili više) MP3 codec 8kHz (mono)

Backup

Jednostavna procedura za ručno ili automatsko sigurnosno čuvanje snimaka. Snimite CD ili DVD i kada se ukaže potreba da sačuvanim sadržajem jednostavno pretražujte.

Stereo

Mogućnost snimanja u stereo/mono. Kod stereo snimaka jedna strana predstavlja zvuk prvog sagovornika, a druga zvuk drugog sagovornika.

Tražimo partnere

Pozivamo vas kao potencijalnog partnera da postanete distributer visoko kvalitetnih ECHO iREC proizvoda uz vrlo konkurentne cene. Proizvodi su namenjeni domaćem i stranom tržištu. Uz visok kvalitet uređaja koja je postignuta korišćenjem i saradnjom sa brendovima kao što su Dell i Sangoma, te dugotrajnim razvojem i testiranjem platforme stvorili smo proizvod bogat mogućnostima i snagom uz prihvatljiviju cenu.

Svim potencijalnim partnerima nudimo vrlo dobre uslove uz maksimalnu podršku.