Yealink

Yealink logoYealink je profesionalni proizvođač IP telefona i video telefona za tržišta širom sveta. Yealink proizvodi su u potpunosti kompatibilni sa industrijskim SIP standardom, te su na taj način interoperabilni sa širokim rasponom vodećih IP telekomunikacionih sistema, softsvičeva i IP multimedijskih sistema koji su danas prisutni na tržištu. Visok kvalitet, lakoća korišćenja i pristupačna cena su ciljevi kojima Yealink teži.

Yealink je kompanija sa 10 godišnjim iskustvom u VoIP industriji i 100% je orijentisan na VoIP proizvode. Osnovni tim ljudi ima 16 godina iskustva u telekomunikacijama, a više od 60 inženjera koji se bave istraživanjem i razvojem dokazuju inovativnu snagu kompanije koja konstantno razvija nove VoIP proizvode.
Telefoni ovog proizvođača sadržavaju veliki broj funkcija koje pojednostavljaju poslovnu komunikaciju uz vrhunsku sigurnost, te se mogu koristiti sa velikim brojem kompatibilnih IP telefonskih centrala koje podržavaju Session Initiation Protocol (SIP).

Firma Senter je 2010. godine postala ekskluzivni distributer Yealink telefonskih uređaja na području Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije.