O nama

Senter d.o.o. je firma sa desetogodišnjim iskustvom u naprednim poslovnim komunikacionim sistemima  u Republici Srbiji a preko sestrinskih firmi poslujemo preko dvadeset pet godina u zemljama regije. Prepoznati smo od brojnih renomiranih klijenata u zemlji i inostranstvu, kao i od strane nekih od vrhunskih proizvođača telekomunikacione opreme, čiji smo autorizovani i ekskluzivni zastupnici na području Republike Srbije i drugih zemalja regije.

Osim distribucije, u saradnji sa partnerskim firmama, naše aktivnosti su takođe usmerene na razvoj naprednih ICT sistema i aplikacija. Naše iskustvo, brojne reference, kreativnost i besprekorna profesionalnost osiguravaju uspešnu saradnju sa partnerima, a time i zadovoljstvo klijenata koji primenom novih tehnologija uspešno štede vreme i novac, povećavajući produktivnost svojih zaposlenih.

Ovde smo kako bi pronašli najbolje rešenje za naše partnere i klijente. Sve potrebe ćemo pažljivo poslušati i analizirati, kako bismo potpuno prilagodili ponuđena rešenja vodeći računa o trenutnim potrebama, raspoloživom budžetu i o planovima za buduća proširenja sistema.

Senter d.o.o. ima Gold Distributor status za Yealink VoIP proizvode, iz čijeg širokog asortimana IP telefona našim partnerima u distribuciji i krajnjim korisnicima isporučujemo komunikaciona rešenja s najboljim odmosom cena, performansi i mogućnosti na tržištu. Naša svakodnevna komunikacija sa sektorima razvoja, marketinga i tehničke podrške u Yealinku omogućuje nam da pružimo visok nivo podrške partnerima i telekomima, kako bi olakšali njihove napore da postanu još konkurentniji na brzo rastućem VoIP tržištu.

Firma osnovana: Agencija za Privredne Registre u Beogradu 2009.
Šifra delatnosti: 4619
MB: 20497378
PIB: 105943855
Direktor: Marijana Mavrović, Ervin Bočkaj
Članovi: JANUS TRADE, trgovina in storitve, d.o.o.

Poslovna banka: Raiffeisen banka a.d. Beograd
Sedište: Đorđa Stanojevića 16, 11070 Beograd
Tekući račun (RSD):  265-1630310005078-13
IBAN:  RS35265100000009385189
Swift: RZBSRSBG