Video konferencija iz Yealinka

Yealink je službeno predstavio svoj novi napredni full HD sustav za videokonferencije – seriju VC koja uključuje modele VC400 (za središnje urede) i VC120 (za udaljene urede).

Temeljena na konceptu jednostavne kolaboracije, Yealinkova VCS serija daje poslovnim korisnicima mogućnost suradnje i komunikacije licem u lice, s više različitih lokacija i s više različitih uređaja, zahvaljujući širokoj kompatibilnosti i fleksibilnog interoperabilnosti s drugim sustavima za video konferencije. Ciljajući na poduzeća svih veličina, VCS serija osigurava savršeni balans između visoke kvalitete, jednostavnosti korištenja i financijske učinkovitosti.

Ovaj sustav je rezultat značajnih investicija Yealinka u napredne HD video tehnologije koje donose realističnu komunikaciju udaljenih korisnika licem u lice. HD kamere sa 18x optičkim zoomom i mikrofoni koji registriraju zvuk unutar 360 stupnjeva neki su od najvažnijih dijelova ovih sustava. Moćna centralna jedinica omogućuje video između 4 lokacije u 1080p razlučivosti, kao i dijeljenje sadržaja u istoj video kvaliteti.