Održana 3CX-Yealink partner konferencija

U petak 14.11.2014., globalni strateški partneri Yealink i 3CX su održali zajedničku konferenciju za partnere i klijente. Među uzvanicima iz regije bili su channel partneri, sistem integratori i predstavnici nekoliko telekomunikacijskih tvrtki, kao i neki od postojećih korisnika.

Na konferenciji je okupljenim gostima predstavljena aktualna verzija 3CX komunikacijske platforme, te kompletan raspon Yealink IP komunikacijskih uređaja, kao i konkretne prednostima izbora komunikacijskih rješenja temeljenih na rješenjima i opremi ova dva vendora. Neki od glavnih razloga zbog kojih bi svaka tvrtka, hotel ili neka druga organizacija trebali razmotriti 3CX i Yealink kombinaciju, su široki raspon mogućnosti, proširivost, stabilnost, savršena interoperabilnost, kvaliteta, i na kraju – vrlo prihvatljiva cijena.

Na demo sustavu posjetitelji su se mogli iz prve ruke upoznati sa samom opremom i platformom, te video konferencijskim i unified communication mogućnostima koje su neizbježan dio sadašnjosti i budućnosti u telekomunikacijama.

Prezentirane su i povjerljive informacije o budućim novitetima iz Yealinka koji slijede u narednim mjesecima, za koje su prisutni iskazali izuzetan interes.