Novi DECT modeli SIP-W53P/SIP-W53H

Najnoviji bežični SIP DECT sistem Yealink SIP-W53P i dodatne slušalice SIP-W53H pružaju visoke performanse što ih čini idealnim izborom za mala, srednja, pa i velika poslovna okruženja. U kombinaciji sa ukupno 8 slušalica, omogućuje superiornu mobilnost i fleksibilnost eliminacijom nepotrebnih kablova. Za veću efikasnost, ovaj sistem ne samo da podržava 8 SIP korisničkih naloga i 8 istovremenih poziva, nego i dodatno ubrzava vreme pokretanja sistema i uspostavljanja veze, te skraćuje vreme potrebno za ažuriranje.

Uz podršku za Opus codec, W53P je dosljedan u pružanju profesionalnog kvaliteta zvuka, kako u uslovima visoke, tako i u uslovima niske propusnosti mreže. Osim udobnosti komunikacije bez žica, ovaj sistem uz veći broj linija, veću mobilnost, pruža i pravo bogatstvo funkcija na koje su korisnici već navikli na stonim SIP telefonima.

Yealink DECT IP telefon W53P podržava efikasniji provisioning i masovno puštanje u rad bez puno napora i gubljenja vremena uz Yealink RPS uslugu (Redirection and Provisioning Service), kao i mehanizam pokretanja koji omogućuje jednostavni Zero Touch Provisioning bez potrebe za kompleksnim ručnim postavkama – čineći ga idealnim kako za početne instalacije, tako i za redovna održavanja i nadogradnje uz smanjene troškove i uštede na vremenu.